4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin 226 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

Suomen 4H-liitto hakee toimitusjohtajaa

Suomen 4H-liitto on suuren valtakunnallisen 4H-järjestön keskusliitto. 4H-liiton jäseninä ovat 226 paikallista 4H-yhdistystä ja seitsemän valtakunnallista järjestöä. Liiton palveluksessa on 45 työntekijää viidellätoista paikkakunnalla.

4H on vahvaan paikalliseen toimintaan perustuva nykyaikainen lasten ja nuorten elämänhallintaa ja yritteliäisyyttä tukeva kansalaisjärjestö ja nuorisopalvelujen tuottaja. Liiton tehtävänä on mm. kehittää nuorisotyön toimintamuotoja, yhdistysten toimi- ja luottamushenkilöiden osaamista, viestintää, tietojärjestelmiä, hanketoimintaa sekä hankkia resursseja. Liitto myös tuottaa taloushallinnon palvelut yhdistyksilleen.

Etsimme

TOIMITUSJOHTAJAA

nykyisen pitkäaikaisen johtajan siirtyessä eläkkeelle.

Johdat liiton toimintaa toimintasuunnitelmien sekä hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Vastuualueenasi ovat toiminnan johtaminen ja organisointi, suunnittelu ja kehittäminen sekä seuranta ja valvonta. Sidosryhmäyhteistyö sekä hallituksen päätösten valmistelu ja toimeenpano kuuluvat myös tehtäviisi. Johdat ja kehität toimiston työskentelyä apunasi kokenut ja sitoutunut henkilöstö.

Odotamme Sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kansalaisjärjestötoiminnan ymmärtämistä ja tuntemusta
  • johtamiskokemusta ja innostavaa johtamisotetta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista viestintää sekä vuorovaikutustaitoja
  • toimintaa tukevia verkostoja ja kontakteja sekä verkostoitumiskykyä
  • ennakkoluulottomuutta, luovuutta ja innovatiivisuutta

Tarjoamme Sinulle

  • näköalapaikan ja vaikutusmahdollisuudet suuressa, pitkät perinteet omaavassa, mutta nykyaikaisessa ja valtakunnallisessa kansalaisjärjestössä
  • mahdollisuuden kohdata haasteita ja kehittää toimintaa yhteistyössä järjestö- ja nuorisotyön huippuosaajien kanssa
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat 4H-liiton nykyinen toimitusjohtaja Seppo Hassinen, puh. 040 518 7372, tavoitettavissa varmimmin to 20.4. klo 12-15 ja ma 24.4. klo 10-12 sekä Arespartnersin konsultti Pertti Leppäkoski, puh. 0400 623 115, tavoitettavissa varmimmin ti 25.4. ja to 27.4. klo 15 – 17. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.arespartners.fi viimeistään maanantaina 1.5.2017.

 

Tallenna

Tallenna