Omien ideoiden toteuttamista yksin tai yhdessä. Luovaa käsillä tekemistä, inspiraatiota ja uusia ajatuksia. Osallistu sinäkin TOP-kilpailuun yhdessä ystäviesi kanssa!

Lasten ja nuorten TOP-kilpailut ammentavat aiheensa 4H:n luonnon- ja maanläheisistä teemoista ja esimerkiksi viestinnästä, yrittäjyydestä ja kädentaidoista. Kilpailuja järjestetään kaksi vuodessa. Vuonna 2015 on Garderobi-kilpailu, jossa tuunataan t-paita ja Bongaa puulaji -kilpailu, jossa otetaan selfie lempipuulajin kanssa.

Garderobi-kilpailussa tuunattiin vanhoja t-paitoja. Kisa oli käynnissä 1.2.–30.4.2015. Garderobi-kilpailu toteutettiin yhteistyössä Marttojen, Globe Hopen ja Pfaffin kanssa. Tutustu kisan parhaisiin.

Bongaa puulaji

Tunnistatko tammen, pyökin ja vaahteran? Oletko jo halannut puuta tai kiivennyt sen oksille? Mikä on lempipuulajisi? Mikä puulaji olisit jos olisit puu? Mene metsäretkelle, kipaise koulun pihaan tai lähipuistoosi ja ota itsestäsi selfie lempipuusi kanssa! Puulajin tulee olla tunnistettavissa eli ota siitä esimerkiksi lehti kuvaan näkyviin. Kerro kuvatekstissä mikä puulaji on kyseessä. Pistä luovuutesi liikkeelle -Ihan vakavalla ilmeellä ei kuvassa tarvitse olla!
Kisa on käynnissä 1.4.-31.10.2015. 

Kilpailu on avoin kaikille nuorille ja siinä kisataan kahdessa sarjassa, 6–12-vuotiaat ja 13–28-vuotiaat.

 

6-12 vuotiaiden sarjaan osallistuminen:

1. Mieti, mikä on lempipuulajisi

2. Ota itsestäsi selfie lempipuulajisi kanssa. Puun on oltava tunnistettavissa, joten ota kuvaan mukaan vaikka puun lehti.

3. Osallistu kilpailuun TOP-tehtäväsivulla. Voit rekisteröityä sivulle huoltajasi luvalla.

Eniten tykkäyksiä saanut eli nimimerkki “Camilla” oli tämän sarjan voittaja. Palkintona Canon IXUS 275HS kamera. Tuotepalkintoja arvonnassa voittivat Sohvi Kämäräinen, Jani Rimpioja, Viivi Välimäki, Elena Vähämaa ja “neela”.

13–28-vuotiaiden sarjaan osallistuminen:

1. Ota selfie tunnistettavan lempipuulajisi kanssa.

2. Lataa valokuva Instagramiin. Merkitse kuvasi hastageilla #bongaapuulaji ja #4hsuomi. Samalla voit kuvailla muutamalla sanalla, miksi valitsit tämän puun tai puulajin. Instagram-tilin on oltava julkinen, jotta voit osallistua kisaan. Muistathan, että Instagramin käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita.

Eniten tykkäyksiä saanut eli Sidni Tomson oli tämän sarjan voittaja. Palkintona Nikon D3200 merkkinen kamera. Tuotepalkintoja arvonnassa voittivat “roosamariemilia”, “childofyahu”, “Jesse_knuutila”, “amsuli” ja Taru Vanttinen.

Voittajia pyydetään olemaan yhteydessä Suomen 4H-liittoon ja ilmoittamaan yhteystietonsa (juha.ruuska@4h.fi), jotta palkinnon löytävät perille. Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille osallistujille hienoista kuvista!

Kummankin sarja paras palkitaan sen perusteella, että mikä kuva on saanut eniten tykkäyksiä. Voittajat saavat palkinnoksi hienot kamerat. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi 4H-aiheisia tuotepalkintoja.

Bongaa puulaji -kilpailua tukee Metsämiesten Säätiö.

Metsämiesten säätiön logo_small

 

 

 

Garderobi innosti tuunaamaan vanhasta uutta

Lue lisää 

Jättisaippuakuplat voittivat Kuvitellaan-kisan

Lue lisää