4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin 225 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

Toiminnanjohtaja Humppilan 4H-yhdistykseen

13.11.2017

Humppilan 4H-yhdistys hakee toiminnanjohtajaa määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (20 h/vko) työsuhteeseen ajalle 2.1.–31.12.2018. Määräaikaisuuden peruste on yhteistyösopimus Humppilan kunnan kanssa kuvataideohjauksesta peruskouluikäisille.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 6–7 kuvataideryhmän ohjaus, muun kerhotoiminnan organisointi, lasten ja nuorten kesätoiminnan organisointi yhdessä kunnan kanssa, viestintä sekä 4H-yhdistyksen sihteerin tehtävät, talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen.

Hakijalta edellytetään taitoa lasten kuvataideohjauksessa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja toimeen soveltuvaa koulutusta (nuoriso-, kulttuuri- tai muu soveltuva ala). Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote.

Järjestämme haastattelut ti 5.12.2017 iltapäivällä. Ilmoitamme haastatteluun valituille tarkan ajan ja paikan.

Lisätietoja antaa nykyinen toiminnanjohtaja Satu Karhumaa ke 15.11.2017 klo 9–12 puh. 045 124 3850 tai voit tutustua Humppilan 4H-yhdistykseen.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Palkka osa-aikaisessa (20 h/vko) tehtävässä on noin. 1 000 euroa/kk. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sekä oma palkkatoive 24.11.2017 klo 16 mennessä sähköpostilla paivi.kiviranta(a)4h.fi

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolilla Suomea sijaitsevista 225 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

Toiminnanjohtaja Kittilän 4H-yhdistykseen

6.11.2017

Kittilän 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2018 alkaen. Kittilän 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön ja kerhotoiminnan organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen, talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen sekä yhdistyksen viestintä.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia lasten ja nuorten kanssa sekä positiivista ja yrittäjämäistä asennetta työhön. Odotamme sinulta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoa ja johtamiskykyä sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Edellytämme hakijoilta toimintojamme tukevaa koulutusta ja mielellään kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta ja nuorten kanssa toimimisesta. Joustavuus työajoissa on välttämätöntä, koska työhön kuuluu välillä ilta- ja viikonlopputöitä. Oma auto on välttämätön.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 24.11.2017 sähköpostilla osoitteeseen mari.niska(a)4h.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Leena Kinnunen puh. 050 538 6859 ja järjestöpäällikkö Mari Niska puh. 040 0234 041.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista 225 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna