4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin 225 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

Toiminnanjohtaja Laitila-Pyhäranta 4H-yhdistykseen

9.10.2017

Laitila-Pyhäranta 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.1.2018 alkaen. Laitila-Pyhäranta 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen, talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen sekä yhdistyksen viestintä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, dynaamisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia lasten ja nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia ja esimiestaitoja sekä organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Työtehtävä sisältää mm. nuorten kesätyöllistämistä viherpalvelutöihin.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa AMK- tai sitä vastaavaa tutkintoa. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa, sillä tehtävä sisältää myös satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä. Oma auto on välttämätön.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.

http://laitila-pyharanta.4h.fi/yhdistys/

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen viimeistään 31.10.2017 sähköpostilla osoitteeseen anna-kaisa.valaja(a)4h.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Riina Vainio, puh. 040 543 5750 riina.vainio(a)4h.fi

ja järjestöpäällikkö Anna-Kaisa Valaja, puh. 044 783 0310 anna-kaisa.valaja(a)4h.fi.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna