4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin 226 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

 

Toiminnanjohtajan paikka Enon 4H-yhdistyksessä

23.5.2017

Enon 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa. Työ alkaa 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan.
Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan Enon alueen  nuorisotyöhön, nuorten yrittäjyyskasvatukseen ja työllistämiseen.  Arvomme ovat Harkinta, Harjaannus, Hyvyys ja Hyvinvointi. 4H on sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tehtävänä on tukea lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja kasvamista vastuuseen. Enon 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen ja viestintä sekä talouden ja toiminnan seuranta.. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu Enon Ekokeskustoiminnan pyörittäminen ja työllistäminen. Toiminta edellyttää valmiutta toimia esimiehenä.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Edellytämme myös soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavia tietoja ja taitoja. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa. Hanketoiminnan osaaminen ja taloushallinnon koulutus tai kokemus katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi tehtävään liittyvän talousvastuun vuoksi tarkistamme valittavan henkilön luottotiedot.

Haastatteluun valituille ilmoitetaan valinnasta.

Lisätietoja saa  4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Tuula Nuutiselta p. 0500 168 801, tuula.nuutinen(a)4h.fi  tai yhdistyksen puheenjohtaja Ville Toivaselta p. 044 529 6340,  sp. toivanen.ville(a)gmail,com. Järjestöön ja Enon 4H-yhdistykseen voit tutustua seuraavissa osoitteissa www.4h.fi ja www.eno.4h.fi.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta, palkkaluokka N3. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 9.6.2017  klo 16:00 mennessä s-postilla osoitteeseen tuula.nuutinen@4h.fi.

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna