4H-yrittäjien hyvät teot -kilpailu

Suomi täyttää 100 vuotta. 4H-yritys on jo 10-vuotias. 4H-toimintaa on ollut Suomessa pian 90 vuotta. Monta hyvää syytä antaa lahja hyvän teon muodossa. Haastamme kaikki 4H-yrittäjät mukaan hyvien tekojen tempauksiin: Tee oma hyvä tekosi ja kerro siitä sivustollamme olevalla lomakkeella viimeistään 15.9. Sykähdyttävin hyvä teko palkitaan 200 euron lahjakortilla.

 

Kirjeen lähettäminen Puut pinoon

 

Tee hyvä teko. Julkaise kuva teostasi jollain somekanavalla tunnisteilla #YritäOpiTienaa ja #4Hyritys. Laita kuvan linkki kilpailulomakkeeseen.

Leivonnaisilla ilahduttaminen Kirjan lukeminen ääneen

4H-yrittäjä! Tee hyvä teko ja osallistu kilpailuun.

Julkaise kuva hyvästä teosta jollain somekanavalla #YritäOpiTienaa ja #4Hyritys. Laita kuvan linkki kilpailulomakkeeseen. Käytämme kuvia ja kommentteja myös 4H:n viestintäkanavissa.
  • Pudota tiedostot tähän tai

 

Kädentaidoilla kaunistaminen

 

Syksyllä 4H-kerhot jatkavat hyviä tekoja Vuoden 4H-kerho -kilpailussa.

Suomen 4H-liitto hakee toimitusjohtajaa

Suomen 4H-liitto on suuren valtakunnallisen 4H-järjestön keskusliitto. 4H-liiton jäseninä ovat 226 paikallista 4H-yhdistystä ja seitsemän valtakunnallista järjestöä. Liiton palveluksessa on 45 työntekijää viidellätoista paikkakunnalla. 4H on vahvaan paikalliseen toimintaan perustuva…

Tubettavat 4H-yrittäjät ovat tässä!

Kolme upeaa 4H-yrittäjää avaa salaiset kansionsa ja kertovat kesäkuun ajan, millaista on 4H-yrittäjän arki. Tässä he ovat: Reetta, Karoliina ja Late! Kipinäyrittäjät ovat nuoria, jotka ovat syttyneet 4H-yrittäjyyteen. YouTuben kautta…