Haku: Itse tehty -rahaa nuorten omille projekteille

Onko teillä mainio idea, mutta rahaa sen toteuttamiseen niukasti? Nyt sitä on mahdollisuus saada hakemalla Itse tehty -rahaa. Hakuaikaa on lokakuun loppuun.

4H Itse tehty -raha on tukea 4H-nuorten omille projekteille. 4H-säätiön myöntämää rahaa saavat hakea 13–28-vuotiaat nuoret vähintään kolmen hengen ryhmässä.

Ideoita omiin projekteihin kannattaa ammentaa vaikkapa 4H:n valtavan monialaisesta toiminnasta.

Itse tehty -projektina voi toteuttaa esimerkiksi jotain pienimuotoista, kuten retken, teatteriesityksen tai vaikkapa kekkerit lapsille.

4H-säätiö tukee 200–500 eurolla noin kymmentä nuorten omaa projektia.

Esimerkkejä nuorten Itse tehty -projekteista.

Tutustu Itse tehty -rahaan ja täytä hakulomake.

Pirkanmaan palkinto 4H-nuorisotyölle

Pirkanmaan liitto palkitsi Suomen 4H-liiton pirkanmaalaisten lasten ja nuorten hyväksi tehdystä 4H-nuorisotyöstä.Maakuntajohtaja Esa Halme totesi, että 4H tavoittaa lapsia ja nuoria läpi koko maakunnan. Yhteisöllisyys ja matalan kynnyksen harrastus sekä nuorten työllistäminen ovat maakunnallisesti merkittävää työtä, joka ansaitsee tulla huomioonotetuksi. Lue lisää...

4H-yrittäjät juhlivat yhdessä sidosryhmien kanssa

Jyväskylään kokoontui satapäinen 4H-yrittäjien ja sidosryhmien joukko juhlimaan kymmenenvuotiasta 4H-yritystä, ensin toiminnallisen sparrauksen merkeissä, illalla juhlallisessa gaalassa. Hienon päivän mahdollistivat keskisuomalaiset yhteistyökumppanit sekä suurella sydämellä tapahtumaa tehneet 4H-toimihenkilöt. Lue lisää...