Avainsana: Ruokakasvatus
-
Kokkikerhossa herää kysymyksiä lähiruoasta, tuottajat vastaavat
Julkaistu:
Kaksi nuorta ohjaajaa, 13 innokasta lasta ja keittiö täynnä kysymyksiä. Kauraslammen 4H-kokkikerhossa opitaan yhdessä arjen taitoja ja pohditaan, mistä ruoka tulee. Kerholaisten kysymyksiin vastaavat viljelijä Kalle Vuori ja luomumaidon tuottaja Jenni Harmaajärvi.
-
Blogi: Herkkuja ja harkintaa – ruokahävikin vähentäminen alkaa jo kerhossa
Julkaistu:
Tällä viikolla vietetään Hävikkiviikkoa. Sen hengessä kurkistamme siihen, miten 4H:n ruokakerhoissa ja -leireillä opitaan vähentämään ruokahävikkiä jo lapsuudesta lähtien. Kun yli 10 000 lasta ja nuorta kokkailee vuosittain ympäri Suomen, syntyy sekä makuelämyksiä että arvokkaita oivalluksia siitä, ettei ruoka kuulu roskiin.