Kilpailut

Anna kilpailuviettisi sykkiä ja testaa 4H-taitojasi!

4H:ssa voit testata taitojasi, kehittää niitä ja oppia uutta. Anna kilpailuviettisi sykkiä ja viedä mennessään 4H:n kilpailujen parissa. Kilpailuihin on helppo osallistua joko yksin tai kaverin kanssa.

Osa kilpailuista on valtakunnallisia, ja niistä on lisätietoa tällä sivustolla. Osan kilpailuista järjestävät paikalliset 4H-yhdistykset eri puolella Suomea. Ota siis rohkeasti yhteyttä sinua lähellä olevaan 4H-yhdistykseen ja tule mukaan testaamaan taitojasi!

Virtaa valtakunnallisista kilpailuista!

Onko sinun ohjaamassasi 4H-kerhossa innokas kerholaisten porukka? Mitä jos perustaisit heidän kanssaan kerhoblogin ja osallistuisitte samalla Vuoden 4H-kerho -kilpailuun. Kerhokilpailuun voivat osallistua kaikki 4H-kerholaiset eri puolella Suomea. Mikäli innostuit kilpailusta, mutta et ole vielä mukana 4H-kerhossa, ota yhteyttä lähelläsi olevan 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajaan. Tutustu kilpailusääntöihin. Sinäkin voit tulla mukaan!

Perustitko 4H-yrityksen? Mitä jos kertoisit siitä muillekin Vuoden 4H-yrityskilpailussa. Samalla saat mainetta, kunniaa ja riihikuivaa rahaa yrityksesi kehittämiseen! Tutustu kilpailusääntöihin. Haasta itsesi yrittämään!

TOP-kilpailussa saa luovuus kukkia! Miltä kuulostaisi t-paidan tuunaus tai selfie lempipuulajin kanssa? Innostu, inspiroidu ja osallistu. Nämä kaksi kilpailua järjestetään vuonna 2015.

Etsi lähin 4H-yhdistys

Vuoden 4H-kerho -kilpailu

Huumori muuttaa maailmaa Nyt haetaan valokuvia hyvistä teoista, jotka ilahduttivat ja naurattivat kerholaisia. Tallenna hymyt ja hyvät hetket kuviin. Kerro, miksi kuvassa hymyillään tai nauretaan, missä tilanteessa kuva on otettu ja ketkä kuvassa hymyilevät/nauravat. Vuoden 4H-kerho -kilpailussa etsitään siis tänäkin vuonna kerhoa, joka onnistuu kuvaamaan syksyn hyvän tekonsa hauskalla ja vaikuttavalla tavalla. Lue lisää...

Vuoden 4H-yritys -kilpailu

Perustitko sinä innovatiivisen ja inspiroivan 4H-yrityksen? Ideoitko upean liikeidean, josta myös kaverisi innostuivat. Kerrothan siitä muillekin osallistumalla Vuoden 4H-yritys -kilpailuun! Lue lisää...

TOP-kilpailut

Omien ideoiden toteuttamista yksin tai yhdessä. Luovaa käsillä tekemistä, inspiraatiota ja uusia ajatuksia. Osallistu sinäkin TOP-kilpailuun yhdessä ystäviesi kanssa! Lue lisää...