Omien ideoiden toteuttamista yksin tai yhdessä. Luovaa käsillä tekemistä, inspiraatiota ja uusia ajatuksia. Osallistu sinäkin TOP-kilpailuun yhdessä ystäviesi kanssa!

Lasten ja nuorten TOP-kilpailut ammentavat aiheensa 4H:n luonnon- ja maanläheisistä teemoista ja esimerkiksi viestinnästä, yrittäjyydestä ja kädentaidoista. Vuonna 2016 syys-lokakuussa järjestetään Wanted: Metsäduuni, jossa ikuistetaan kuvaan metsätyö.

Wanted: Metsäduuni

Metsä on duunia täynnä! Suomalaisen metsän parissa voi työskennellä satoi tai paistoi, oli ulkona tai sisällä, oli opiskellut metsäkoneenkuljettajaksi tai laborantiksi. Mihin metsäduuniin sinä törmäsit? Mene metsäretkelle, kipaise metsäammattilaisen luokse tai tartu itse pottiputkeen ja nappaa kuva metsätyöstä! Työhön voit tarttua itse tai voit ottaa kuvan metsän parissa työskentelevästä tekijästä. Ota kuva metsäduunista ja kerro mikä duuni on kuvassa. Kerro kuvatekstissä myös missä päin Suomea kuva on napattu. Pistä luovuutesi liikkeelle! Kisa on käynnissä 1.9.-31.10.2016.

Voit käydä tutustumassa metsäammattilaisten kertomuksiin omasta työstään täällä.

Kilpailu on avoin kaikille nuorille ja siinä kisataan kahdessa sarjassa, 6–12-vuotiaat ja 13–28-vuotiaat.

 

6-12 vuotiaiden sarjaan osallistuminen:

  1. Mieti, missä voisit ottaa kuvan metsäduunista.
  2. Ota kuva metsäduunista. Kerro mikä duuni on kuvassa ja missä päin kuva on otettu.
  3. Osallistu kilpailuun TOP-tehtäväsivulla. Voit rekisteröityä sivulle huoltajasi luvalla.

13–28-vuotiaiden sarjaan osallistuminen:

  1. Ota kuva metsäduunista.
  2. Lataa valokuva Instagramiin. Merkitse kuvasi hastageilla #metsäduuni, #4hsuomi ja #(oma 4H-yhdistys). Kerro kuvatekstissä mikä duuni on kuvassa. Instagram-tilin on myös oltava julkinen, jotta voit osallistua kisaan. Muistathan, että Instagramin käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita.

Kummankin sarja paras palkitaan sen perusteella, että mikä kuva on saanut eniten tykkäyksiä. Voittajat saavat palkinnoksi hienot kamerat. 6-12-vuotiaiden sarjan palkintona on Canon IXUS 275HS kamera ja 13-28-vuotiaiden sarjan palkintona on Nikon D3200 kamera. Kaikkien kilpailukuvista tykänneiden kesken arvotaan 4H-aiheisia tuotepalkintoja.

Kilpailun säännöt

Wanted: Metsäduuni -kilpailua tukee Metsämiesten Säätiö.

Metsämiesten säätiön logo_small

 

Vuoden 2015 TOP-kilpailut

2015 toteutettiin Garderobi- ja Bongaa puulaji – TOP-kilpailut. Garderobi-kilpailu toteutettiin yhteistyössä Marttojen, Globe Hopen ja Pfaffin kanssa. Tutustu kisan parhaisiin. Bongaa puulaji –kilpailu toteutettiin Metsämiesten säätiön tuella.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Garderobi innosti tuunaamaan vanhasta uutta

Lue lisää 

Jättisaippuakuplat voittivat Kuvitellaan-kisan

Lue lisää