Oletko ollut 4H:n kautta maailmalla? Kiinnostaako kehitysyhteistyö? Haluatko olla mukana kehittämässä 4H:n kansainvälistä toimintaa? Tule mukaan kansainvälisyydestä kiinnostuneiden nuorten verkostoon!

Fabulous Four H Network eli lyhyesti F4N on nuorten verkosto, joka kehittää ja ideoi 4H-järjestön kansainvälistä toimintaa, kuten nuorisovaihtoja, kansainvälisiä leirejä ja kehitysyhteistyötä.

Tervetuloa mukaan!

Nuorten verkostoon ovat tervetulleita kaikki kansainvälisyydestä innostuneet nuoret. Itsellä ei tarvitse olla kokemuksia ulkomailta. Avoin mieli ja ennakkoluuloton asenne riittävät. Jokaiselle löytyy tekemistä omien taitojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Toivomme kuitenkin mahdollisuutta sitoutua verkoston toimintaan pidemmäksi aikaa.

Verkoston tapaaminen kerran vuodessa

Helpoin tapa tutustua ja tulla mukaan verkoston toimintaan on osallistua Fabulous Four H Networkin tapaamiseen. Isompi tapaaminen järjestetään kerran vuodessa. Ohjelmassa on rentoa ja vapaamuotoista yhdessäoloa, uuden oppimista, erilaisia työpajoja ja ryhmätöitä sekä kokemusten vaihtoa.

Tapaamisessa arvioidaan kansainvälistä toimintaa, mietitään, miten sitä voisi parantaa ja suunnitellaan uutta. Tapaamisten välillä verkoston nuoret jakautuvat pienryhmiin ja pureutuvat niissä johonkin kansainvälisen toiminnan osa-alueeseen.

Fabulousfourhnetwork järjestää kesällä  5.7.2017 Helsingissä Amazingfabulousrace-tapahtuman. Tapahtumapäivänä Suomeen saapuvat kuusi vaihtaria yhdessä pienryhmissä suomalaisten tiimiläisten kanssakisailevat Helsingissä tutustuen samalla Helsingin nähtävyyksiin.

Jos olet kiinnostunut tapahtumasta – ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumiset 15.6.2017 mennessä. Itse tapahtuma on ilmainen, saat Helsingin liikenteen matkalipun. Ruokailut ovat ilmaiset päivän aikana. Mahtava kansainvälinen päivä kivalla porukalla, aivan kuin päivän pituinen IFYE reissu. Tervetuloa mukaan.

 

Fabulous Four H Networkin toimintaa koordinoi Suomen 4H-liitossa kansainvälisten asioiden sihteeri Päivi Haapasalo.

Amazingfabulousrace Helsinki

Ilmoittautuminen mukaan

Lisätiedot: paivi.haapasalo(at)4h.fi tai p. 044 783 0306