Oletko ollut 4H:n kautta maailmalla? Kiinnostaako kehitysyhteistyö? Haluatko olla mukana kehittämässä 4H:n kansainvälistä toimintaa? Tule mukaan kansainvälisyydestä kiinnostuneiden nuorten verkostoon!

Fabulous Four H Network eli lyhyesti F4N on nuorten verkosto, joka kehittää ja ideoi 4H-järjestön kansainvälistä toimintaa, kuten nuorisovaihtoja, kansainvälisiä leirejä ja kehitysyhteistyötä.

Tervetuloa mukaan!

Nuorten verkostoon ovat tervetulleita kaikki kansainvälisyydestä innostuneet nuoret. Itsellä ei tarvitse olla kokemuksia ulkomailta. Avoin mieli ja ennakkoluuloton asenne riittävät. Jokaiselle löytyy tekemistä omien taitojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Toivomme kuitenkin mahdollisuutta sitoutua verkoston toimintaan pidemmäksi aikaa.

Verkoston tapaaminen kerran vuodessa

Helpoin tapa tutustua ja tulla mukaan verkoston toimintaan on osallistua Fabulous Four H Networkin tapaamiseen. Isompi tapaaminen järjestetään kerran vuodessa. Ohjelmassa on rentoa ja vapaamuotoista yhdessäoloa, uuden oppimista, erilaisia työpajoja ja ryhmätöitä sekä kokemusten vaihtoa.

Tapaamisessa arvioidaan kansainvälistä toimintaa, mietitään, miten sitä voisi parantaa ja suunnitellaan uutta. Tapaamisten välillä verkoston nuoret jakautuvat pienryhmiin ja pureutuvat niissä johonkin kansainvälisen toiminnan osa-alueeseen.

Seuraava F4N-tapaaminen on Järvenpäässä 10.-12.11.2017. Paikkana on tuttu Kallio-KUninkala.

Ohjelma alkaa perjantaina 10.11. päivällisellä klo 17.00. Ja kotimatkalle voi suunnata sunnuntaina 12.11. klo 14.00 eteenpäin.

Monipuolisin menetelmin ja hauskassa porukassa pohditaan omaan kokemukseen perustuen miten 4H:n kansainvälisiä vaihtoja, koulutuksia, leirejä ja Maailmalaajuista toimintaa voisi voimistaa. Voit lähteä mukaan materiaalien kehittämiseen, tiedotukseen, KV-ambassador tehtäviin tai keksiä ihan oman kehittämisalueen. Tule mukaan innovoimaan uutta ja kehittämään hyviä toimintamalleja.

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Viikonlopun hinta on pieni ruokaraha 15,- euroa. Sinun matkakulusi korvataan julkisten kulkuvälineiden mukaan tai jos henkilöautossa kolme muuta kaveria, korvaamme kilometrikorvauksen.

FabulousfourHnetwork tapaaminen

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua FabulousFourHnetwork tapaamiseen. Viikonlopun aikana muodostetaan kehittämisryhmiä, jotka vuoden aikana kehittävät 4H:n kansainvälistä toimintaa

 

Fabulous Four H Networkin toimintaa koordinoi Suomen 4H-liitossa kansainvälisten asioiden sihteeri Päivi Haapasalo.

 

Lisätiedot: paivi.haapasalo(at)4h.fi tai p. 044 783 0306