4H-tapahtumatuottajavalmennus on sinulle, joka haluat oppia järjestämään itse tapahtuman! Valmennuksen tuloksena syntyy nuorten näköisiä tapahtumia. 

Tapahtumatuottajavalmennus on tarkoitettu 16–25-vuotiaille nuorille. Valmennuksessa opittu ja koettu on yhtä tärkeää kuin lopputulos, varsinainen tapahtuma.

Tapahtuman ABC

Tapahtumatuottajavalmennuksessa opit järjestämään tapahtuman alusta loppuun saakka. Kaikki lähtee ideasta ja tapahtuman suunnittelusta. Matkan varrella ryhmässä jaetaan vastuualueet, laaditaan tapahtumalle budjetti, suunnitellaan ohjelma, varataan tilat, huolehditaan luvista ja hakemuksista, markkinoidaan ja tehdään paljon muuta.

Valmennuksen aikana opit tiimityöskentelystä, johtamisesta ja projektinhallinnasta. Samalla sinulle karttuu ymmärrystä omasta osaamisestasi ja vahvuuksistasi. Saat tapahtumatuottajavalmennuksesta runsaasti hyödyllistä kokemusta ja todistuksen.

Tapahtumatuottajavalmennuksessa nuoret tekevät itse. Aikuiset toimivat nuorten ryhmän valmentajina rohkaisten, tukien, auttaen ja mahdollistaen.

Tee oma tapahtumasi

Tapahtumatuotantoa voi oppia monessa 4H-yhdistyksessä. Jos olet kiinnostunut valmennuksesta ja tapahtumien järjestämisestä, ota rohkeasti yhteyttä lähimpään 4H-yhdistykseesi. Yhdistyksien tiedot ovat oikeassa alareunassa kohdassa Etsi lähin yhdistys. Jos sinulla tai kaveriporukallasi on jo erinomainen tapahtumaidea, vielä parempi! 4H auttaa sen toteuttamisessa.

Osaamismerkkejä ja opintopisteitä

Tapahtumatuottaja -osaamismerkki tulee haettavaksi syksyllä 2017. Myös tapahtumatuottajavalmennusta ollaan opintopisteyttämässä. Olkaa kuulolla!

Lisätietoa: Virpi Skippari, virpi.skippari(a)4h.fi, p. 044 783 0302