Ota nuori töihin

4H:n kautta löydät reippaita ja osaavia nuoria erilaisiin töihin.

Tarvitsetko apua arjen askareisiin? Etkö jaksa tai ehdi pestä ikkunoita? Haluaisitko apua nurmikon leikkaamisessa lomasi aikana? Tilaa 4H-nuori avuksesi ja tarjoa samalla nuorelle arvokasta työkokemusta.

4H-yhdistyksen kautta kuka tahansa voi tarjota nuorelle mahdollisuuden ensimmäiseen työkokemukseen. Helpota omaa arkeasi ja anna nuorelle arvokas työkokemus. Työtä tekevät nuoret ovat käyneet 4H:n tarjoaman käytännönläheisen kurssin aiheesta.

4H:ssa on myös nuoria, jotka ovat perustaneet oman 4H-yrityksen. Voit työllistää nuoren myös suoraan hänen yrityksensä kautta. Tutustu 4H-yrittäjiin. Nuoria voivat työllistää yksityiset ihmiset, yritykset, kunnat ja muut yhteisöt. Vinkkejä työllistämiseen yrittäjälle.

Ole yhteydessä paikalliseen 4H-yhdistykseen ja tilaa nuori töihin! Yhdistysten tiedot ovat oikeassa alareunassa kohdassa Etsi lähin yhdistys.

Miten sinä voit auttaa nuoren alkuun?

4H-nuoret ovat valmiimpia työelämään

Järjestämme nuorille (13+) Ajokortti työelämään -kurssin, jossa he voivat oppia työelämän pelisääntöjä ja asiakaspalvelutaitoja. Kurssin on käynyt jo yli 25 000 nuorta eri puolilla Suomea.

Nuoret syventävät osaamistaan työelämäkursseilla, joilla opitaan perustaidot esimerkiksi puutarhanhoidosta, metsätöistä, kotitöistä, lemmikkienhoidosta tai lastenhoidosta. Tutustu 4H-työelämäkursseihin.

Etsi lähin 4H-yhdistys

Palkkaa apua arkeen

Tilaa nuori töihin 4H-yhdistyksen kautta ja helpota arkeasi. Samalla tarjoat nuorelle mahdollisuuden ensimmäiseen työkokemukseen. Muistatko, mikä oli sinun ensimmäinen työkokemuksesi? Lue lisää...

Tutustu nuoriin 4H-yrittäjiin

4H:ssa on innokkaita nuoria, jotka ovat tutustuneet yrittäjän elämään oman 4H-yrityksen kautta. Yritysidea saa usein alkunsa omasta harrastuksesta tai kiinnostuksen kohteesta. Lue lisää...

Työllistä nuori yritykseesi

Tarvitsetko apua yritykseesi lyhyeksi aikaa tai silloin tällöin? Onko sinulla projekti kesken, jossa tarvitsisit lisäkäsiä? Ota avuksesi reipas 4H-nuori, joka on tutustunut työelämän pelisääntöihin. Lue lisää...

Tilaa maanäytteiden ottamiseen koulutettu 4H-nuori

Suomen 4H-liitto ja Eurofins Viljavuuspalvelu ovat yhteistyössä kehittäneet uuden palvelumuodon viljelijöille. Nyt voit tilata maanäyteanalyysit avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää...