4H:ssa on innokkaita nuoria, jotka ovat tutustuneet yrittäjän elämään oman 4H-yrityksen kautta. Yritysidea saa usein alkunsa omasta harrastuksesta tai kiinnostuksen kohteesta.

Monet nuoret työllistävät itsensä kesäksi tai kesäisin oman 4H-yrityksen kautta. Osa nuorten 4H-yrityksistä saa siivet ja niistä syntyy pidempi tie kohti ”oikeaa” yrittäjyyttä. Uskallusta ja intoa ei näiltä nuorilta puutu!

Tutustu 4H-yrittäjiin yritystorilla

Yritystori kokoaa yhteen nuoret 4H-yrittäjät ja heidän 4H-yrityksensä. 4H-yrittäjät ovat 13–28-vuotiaita nuoria, joita yhdistää kiinnostus yrittäjyyteen ja halu tehdä itse. 4H-yrittäjyys on mahdollisuus opetella ohjatusti oman yrityksen pyörittämistä.
Reilut 200 4H-yritystä on yritystorilla.

Omasta ideasta yritykseksi

4H-yritys on työväline nuorten yritystoiminnan käynnistämiseen ja tukemiseen. Se tarjoaa nuorelle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä ohjatusti henkilökohtaisen yritysohjaajan opastuksella. Perustiedot nuori saa 4H-yrityskurssilla, mutta oman 4H-yrityksen voi perustaa myös omatoimisesti. 4H-yrityksen voi perustaa 13 vuotta täyttänyt nuori, yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Tutustu 4H-yrityksen perustamiseen.